Happy Thanksgiving!

idag är det då thanksgiving i staterna! änsålänge har det varit underbart. gick upp halv 9 idag åt frukost, sen kollade vi på en parad från new york som dom har varje år:D roligt. känns lite som jul faktisk. nu lagar alla mat. hjälpte till med kalkonen igår att marinera den så nu vet jag hur man gör :D
här i Atlanta är det varmare än i indy! behöver inte ens ha jacka på sig. jättehärligt! snart måste man börja med julhandel. folk har börjat pynta här. julgranar kom upp förra veckan inte hos oss tack och lov. men på byggnadet. lampor är uppe. det är jätte häftigt. ska ta foto på down town när jag kommer hem:) hoppas alla har det bra därhemma. saknar er!

Torsdag

Torsdag idag, alltså fredag imon och det betyder New Moon premiär :D jag och min host mom är helt uppspelta vi kan knappt vänta. vi har precis kollat på greys anatomy och privete practis :D det va väldigt bra idag, men nu får vi vänta två veckor tills nästa avsnitt för nästa helg är thanksgiving så det är inställt då =( men dom bra nyheterna är att det kommer gå mkt Football :D go coooolts :D jag pratade med jennie idag och hon berättade att alla är okej och det är bra där hemma och det betyder otroligt mkt för mig. om ni där hemma mår bra så är jag lycklig :) åhh föresten det gick bra idag när jag lämnade tillbaka nike skorna :D dem beställde nya boots till mig och drog av 10 dollar :P det ni ;)
Aja nu ska jag sova. Mamma jag ringer er på lördag eller söndag jag saknar er, vi har inte pratat på länge nu =(
natt



En morgon med mkt skratt och bus som slutade med ett långt bad :) My silly Lilÿ <3





I just Cant stop Kissing u my Lily Boooooo

JCPenny

igår va jag och hämta upp mina boots som jag beställde i söndags, när jag kom hem upptäckte jag att de va inga boots det va nike skor. så jag ringde idag dem bad om ursäkt så nu måste jag åka dit igen för att lämna dessa skorna och beställa om på nytt. och det betyder att jag måste väcka babyn. så de får nog bli att åka dit senare för min lilla plutt behöver sova. hon e dså trött, hon väcker som bara den och har 4 tänter påväg samtidigt. stackars min skatt. vi hade iaf världes mysigaste morgon, hon hade ett stort leende på läpparna när jag kom in i morse sen åt vi frukost som hamnade över hela henne som vanligt så vi tog ett bad. åhh hon e så söt.
imon blir det new moon med Amie :D och ikväll har vi Greys Anatomy och Private Practis night :D:D älskar dem kvällarna och stunderna aatt tillbringa tid med henne, saknar bara att göra det med Anna som vi brukade. men detta är bra med :D




I Love You Miss Lily!

godmorgon

skrev nyss ett långt inlägg som jag tyvärr råkade radera. orkar inte skrivas allt igen. så vill bara berätta att jag och Lily hade en underbar morgon försöker lära henne att äta själv :) hon e sööööt.




gooooo colts!!

jag har en ny hobby!!! Amrikansk football:D:D idag såg jag den bästa matchen. mellan colts och New England. det var en väldigt viktig match är alltid det mellan dom för dom hatar typ varandra. indianapolis är vädigt känt för sport, särskillt football. colts har inte förlorat en enda match denna sesongen dem har vunnit många cuper. dem låg iaf under med 6p när det va 20 sekunder kvar vi trodde det va slut så tog dem sig igenom new england och gjorde en touch down :D som är värd 6p varje gång du har gjort en touch down får du försöka sparka bollen över målet som är värt 1p det gjorde dem så dem vann denna matchen med :D:D det är helt otroligt 20 sec. jag vill verkligen gå på finalen som är här i indy men va inne på nätet idag å kollade, 351 dollar för en biljett och då är det inte så bra platser. suck. men men får spara pengar :D:D försöka iaf. idag har jag beställt boots, over knee boots :D:D dem kommer på onsdag eller torsdag.
denna helgen har jag inte gjort mkt. tatt det lugnt. blir nog fest nästa helg :P
nattipuss



the kids make me soo happy!!


bambi


LilY & John Stuart!

Idag körde jag nästan över Bambi, det va väldigt nära ca 1,5 meter. jag skakade i kroppen när jag fick ställa mig på bromsen, va ska dom ut i vägen och göra?? iaf har haft en jättefin dag, fint väder. va och shoppade med min baby, paula och hennes baby. det va två personer som trodde att bägge va mina barn :S dem är väldigt söta så jag tar det som en komplimang :)
idag berättade min host dad att ingen har fått så snabb nära relation till Mclean som jag:) Mclean hade sagt till sin farmor att det tog ett tag att vänja sig vid Faizeri (deras första AuPair) ett litet tag att vänja sig vid Eva (deras andra AuPair) men han visste första gången han träffade mig att han redan älskade mig. han e så söt.
mina pengar är faktiskt slut nu, så får hoppas mina bankomatkort kommer imon för har pengar på banken så man kan shoppa och gå till frissan. imon kommer städiskorna så vill inte vara hemma då, är jätte jobbigt, jag känner mig ivägen hela tiden men jag måste vara typ överallt för babyns skull. hmmmm men men. nu skriver jag nästan i sömen. gottennatten!!




skönheterna <3








My Sleeping Beauty <3


the new moon

så har man världens bästa host mom som bjuder en på premiären med colombian vännen:)
idag har det varit jobbigt med bäbisen, hon har varit väldigt frustrerad:/ vet inte riktigt vad det e med henne, jag tror hon börjar bli sjuk stackarn. men det e underbart hur hon har knytit an till mig fort. jag va över hos paula, jag tog upp hennes baby i famnen för han e såå söt och hon blev så avundsjuk, hon började gråta direkt haha som vi skrattade, hon e så söt. Mclean är helt underbar med, har fått teckningar av honom, en som det stog "Sara is a star to me" och en "I Love Sara, Love Mclean". funderar på att ta honom på bio i helgen.
festen i fredags va skoj, väldigt mkt folk och alla vill veta vart man kommerifrån och allt. americanarna älskar vår dialekt. ;) kl är halv ett nu kom precis hem från natt shopping:P underbar är det :P
jag vet att dem flesta fått kort hem, jag har inte skickat till alla riktigt än ska skriva när jag får tid och inte glömmer. undrar om gamletull har fått sina. det borde ni has fått :)
åker till atlanta för thanksgiving från 25 till 28e :) ska bli skoj:P

nu ska jag sjuka in :) PussNatt

skål

jag va på fest igår, väldigt trevlig, pratade med en kille som har varit i göteborg och spelat fotboll. Alla va verkligen jätte trevliga. träffade krenares tvilling, kopior bara att hon hade gröna ögon. hon frågade mig "where are u from, and i said im from sweden, and she, ohh really? thats awsome im from America and i was like really? haha so funny"  dem e så roliga här hennes pojkvän kom senare och sa typ exakt lika dant. nu väntar jag på att babyn ska vakna sen ska jag nog åka till paula med babyn. jag och eva pratade om vad länder är kända för, hon sa att i tyskland säger dom att svenska tjejer är naturligt vackra och modemedvetna. ville bara skariva lite kort, händer inte så mkt mer idag. bara greys och private:)
lots of love!!!!



nyheter från americat!!

det finns inte creame frech här !! usa är blan dom största länderna och har inte creame frech, dom vet inte vad det e förnågot. så jag får använda mig av gräddfil istället vilket inte e samma sak.
Men, dom har däremot fejk svensk godis. har hittat godis som heter "swedish fish", den här sorten existerar inte i sverige. när jag berättade det blev dom förvånade. och, jag saknar svenskt kaffe enormt mkt, svenskt bröd, svenskt vatten, maten allt. dem har ost på allt så jag e även trött på att bara äta sallad typ för ost e inte riktigt min grej.

denna veckan har varit väldigt känslosam, har varit jobbigt. jag hoppas allt kommer flyta på och bli bättre snart. det är bra jag menar inte att jag har det dåligt, min familj e underbar mina kompisar e jättebra men ändå kan man känna sig lite ensam utan er där hemma, men tror bara det e en period just nu hoppas jag iaf.

denna helgen ska jag bara försöka ta hand om mig själv, klippa håret, göra naglarna och shoppa. men igentligen känner jag att jag behöver komma iväg över en helg snart. hade vatt så skönt allvarligt.
jag ska börja laga mat nu när jag får mitt kredit kort, så maila recept till mig snälla för vet inte riktigt vad jag ska laga. och mamma och pappa kan ni skicka saffran till mig,. vet det låter konstigt men behöver det för jag måste känna lite hemkänsla i jul. inte långt kvar till thanksgiving nu. hoppas det blir lika underbart som halloween.
nu slocknar mina ögon. adjö!

Halloween



Detta är min pumpa jag gjorde helt själv :D dem va väldigt imponerade, blev nöjd. jag älskar halloween, nästa år när jag e hemma så ska vi ha en riktig halloween med pumor och grejer, åhh jag älskar det, det va så mysigt. sen alla går bus eller godis verkligen alla. det plingade på dörren konstant dem hade fyrverkerier. det va riktigt skoj!



Allas pumpor:D

min söta lilly som groda :D

 


jag och Mclean


RSS 2.0