Skolan






dagen började med att jag gick upp halv 8 och gick till min lektion som började kl 8. idag har vi läst om vård av barn och sjuka barn hur man ska undvika bakterier och hur man ser att barnet börjar bli sjuk, vilket va drygt eftersom jag redan har läst om allt detta i skolan, vi gick iaf mellan 8-6 i skolan jävligt trött var jag när dagen va slut. har även köpt biljetter för en turist tur i new york så man får se alla häftiga saker sen får mn gå på egen hand och shoppa:D ska bli väldigt skoj. min addapter funkar inte så om nån har lust att skicka en ny till mig skulle jag bli glad :P och jag har kanske glömt att säga att försök inte ringa eller smsa till mig för min telefon funkar inte här överhuvudtaget vi skyller på 3.
har även sett en giftig orm den va väldigt äcklig. och jag vill säga tack till amanda och danny för nallen, jag sover med den till och med så känner jag mig inte så ensam! imon har vi ännu en lång dag i skolan. just nu vill jag bara komma till min värd familj så man kan packa upp sina saker och få ordning på allt. nu har jag inte mer att skriva än att jag sakner er där hemma. synd att det är sån tids skillnad så det blir svårt att hålla kontakten =( aja nu ska sara sova puss

New York

då var man framme i New York för några timmar sedan, flyget gick bra men det var lite läskigt! det har ju inte hänt så mkt här, men vill berätta för Vicki att jag har tatt reda på att man kan dricka vatten ur kranen här=) nu ska jag gå i skolan i en vecka inte så roligt men det får gå, det som serveras på skolan är chips och pizza, inte så bra för min magkatarr men vad gör man då. skolan är en typisk spök skola med, ska sova med en tjej jag inte har träffat än.
Innan var jag med alexandra när hon skulle köpa en tändare, vilket inte gick så bra för ingen hade legg med sig, här måste man nämnligen vara 19 år för att få köpa en tändare.
Nu finns det inte så mkt att säga mer än att det finns många McDonalds här! Puss

Draft: Sept. 28, 2009

jag kan börja med att säga som alla vet att jag är kass på att skriva, nu sitter jag och för över bilder till min dator så jag kan kolla på er alla när jag saknar er och känner mig ensam! för om 1½ timma åker jag till Lanvetter och där ifrån till USA i ett år. det kommer bli jobbigt men jag vet att jag klarar detta, ni säger att jag är stark och det är jag, men det är tack vare er mina älskade vänner. Jag hoppas att det finns människor av er sort i USA som kan ersätta er lite ;) Jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er så otroligt mkt och förlåt om jag inte varit mig själv på sista tiden men jag har varit rädd samtidigt som jag ska vara stark. vi ses snart /

RSS 2.0