California :D

snart åker vi till flygplatsen :P kommer bli jobbigt att flyga så länge med lillen, men men hoppas det går bra :) problemet är att hon har börja gå eller springa kanske jag ska säg så de e svårt att hålla henne stilla. men de ska bli mysigt att sova med henne i min famn, jag älskar henne så mkt. kommer inte kunna lämna henne, ska nog kidnappa henne hem i min resväska ;) eller klona henne kanske! får se vilket jag väljer! idag ska paula köpa våra biljetter till Dallas :)åker 26e feb och kommer hem 1a mars :D:D kommer inte sakna Indy, ska bli skoj att se nått nytt :D:D Colts världens bästa fotbollslag gick vidare till superball så näst nästa helg är finalen, och själv klart kommer vi vinna, New Orleans Saints har inte en chans mot Colts indianapolis !!!!!!!! har lärt babyn att säga go colts!! iaf nu ska jag packa blöjjor !! muchos besos

jennie




denna låten är till jennie !!!!

Måndagen den 18 = otursdag!!

hela denna dagen va till en början perfekt!! tills min värdpappa kom hem och sa att dom sa i tidiningen att de va den mest deprimerande dagen på året. vilket jag inte höll med om alls. tills: hundvalpen skötte sina behov på heltäckningsmattan, Mclean inte ville lyssna längre, Lily ville inte sova, säkerhetsgrinden gick sönder (vi vet inte hur), hela garage dörren rasade när jag tryckte på knappen för att öppna som vi alltid gör! lampan i garderoben och garaget gick sönder och paulas batteri i hennes bil va utladdat! kände typ nu åker jag hem! men men vad gör man, allt detta hände sent på kvällen med! skooooj!! hoppas denna dagen blir bättre,v förutom att jag va hos doktorn med Lily igen hon fick tre sprutor och nu sover hon. hoppas jag inte bryter benen eller nått på the JCC idag!!

14 januari




heej!!!
har en väldigt dålig vecka, är lite småsjuk. men Lily är jätte sjuk. hon är alltid så glad, nu gråter hon hela tiden. hon vill inte sovsa eller nått bara om hon sover gemte mig så just nu ligger hon igemte mig i min säng och sover. hon är den sötaste ungen i världen. va hos docktorn med henne igår pga väldig hosta plus att hon spydda har feber och andas tugnt. visar sig att hon har en stor inflamation i örat, så hon är på medicin nu vilket gör henne trött med. dom sa även att dom va rädda för svin influensan så vi måste hålla koll på om hon kissar vilket hon inte gör så mkt, så jag är väldigt orolig över henne nu! och när jag körde henne hem från läkaren igår så ville jag inte att hon skulle somna i bilen för hon blir så upprörd när hon vaknar så jag föröskte få henne att inte somna rätt vad de e så sluter hon ögonen och jag börjar prata mer och kittla henne. hon vaknar inte. lily vaknar så fort man vrider om nykeln, men nej, jag skakade hennes ben allt till slut vaknade hon men det va de läskigaste som hänt. de e fan ta mig första gången jag vill att en baby ska skrika hela vägen hem. Och hon är den viktigaste personen för mig. finns inget som jag bryr mig mer om. men hon känns som min egna med.

va på bio igår med några vänner. såg "its complicated" väldigt rolig film=) försov mig som vanligt dock. men men babyn sov ändå så. förra veckan va skoj va på fest  på måndagen, den vasådär men okej=) på onsdagen va jag på en riktigt rolig fest. på fredagen va jag på en mindre rolig, alla röker här innomhus med så får så ont i huvudet. kan inte fatta vad dom tycker är så skoj. dom blir bara sega och fattar ingenting. ibland blir dom roliga men inte i fredags iaf!!! på lördagen kollade vi film med några au pairer va skoj=)


ikväll är det greys anatomy och private practis i ett långt avsnitt tillsammans :D:D längtar:D så jag har en dejt med min hostmom :D:D



Jag och Paula






Jag och min familj på color me mine:D





God Jul och Gott nytt år!

jag har inte skrivit här på ett bra tag nu! har inte haft så mkt tid till det men nu har jag tagit lite tid! jul va helt underbart! på julafton gick vi till kyrkan sen på kvällen hade vi fest hemma. jätte treligt med alla släcktinga och en del vänner. på natten hjälpte jag min hostmom att fixa allt för juldagen. fylla strumporna med presenter och godis och allt! på juldagens morgon väckte vi upp ungarna och tog ner dom det va typ magiskt. vi hade det underbart. jag fick massa spa grejer termobyxor till pulka åkning <:) ett jätte sött pannband ett helt yoga startkit jacka halsband en snögubbe man hänger i granen med mitt namn en tröja det står i love georgia på :>D senare på kvällem åkte vi till min världpappas föräldrar på fest. och av hans föräldrar fick jag ett silverarmband med mitt namn ingraverat!! :D  allt va så underbart. sen på söndagen kom min hostmoms syster till oss. vi hade en underbar vecka. vi shoppade, tränade yoga, gick på manikyr och pedikyr. vi gjorde massa art and craft!!! :D:D har haft det underbasrt. men nyår va så tråkigt. det e inte alls stort här. dom har typ inga fyrverkerier. va ganska besviken på det men men. idag köpte jag och min hostmom en hundvalp. bara sådär. haha vi e galna.
och jag funderar på att förlänga mitt år med 6 månader. det är bara 6 månader och vintern i sverige är inte så rolig. men om jag gör det så ska jag försöka komma hem två veckot mellan jul och nyår!

RSS 2.0