vargar

Viste inte att vi hade vargar här i Indy men jo för jag höll på att köra över en nyss tro det eller ej, denna helgen och veckan har varit bra, va på fest i fredags det va skoj vet inte om jag har skrivit det. (tjejerna är som på film). i lördags och söndags sov jag mestadels, men på kvällen på söndag så va jag på fest hos min au pair kompis Paula, hennes värd mamma jobbar med ungdommar som studerar i usa i ett halv år. dessa va från japan. vi säkrde pumpor till halloween och jag har aldrig gjort de innan så det va skoj. vi hade en tävling där vi va två i varje lag tyvärr vann inte vår pumpa men men. alla är verkligen trevliga, alla frågar vart jag kommer ifrån, dom älskatr vår brytning tydligen:P jag och Paula håller på att planera en resa till Las Vegas, det kommer nog bli underbart skoj :D yey. igår va jag downtown efter jobbet. det e helt sjuk hela stan är enkelriktad och mitt inne i stan e det fem filiga vägar. helt sjukt. men vi har bra shopping ;) väldigt bra shopping. har fortfarande inte hittat halloween kostym men ska hitta en imon. idag försov jag mig två timmar, ingen väckte mig jag skämmdes som bara den när jag vaknade, men dem va inte arga alls, dem skrattade typ, dem tycker ändå jag e så bra för jag leker med barnen när jag har slutat jobba ändå och hjälper dem mkt. halloween i helgen, är bjuden på två olika fester men vet inte om jag ska gå alls, får se, det e jobbigt här för det finns inte bussar. jag bor ca 30 minuter med bil från stan så man kan inte ta sig hem på kvällen, man måste sova på festen så får se. nu ska jag sova för jag vill inte försova mig imon med. nattipuss



jobbar på förfullt, detta va äckligt vill jag lova, att tömma pumpan. urkkkk



lär mig hur jag ska skära för man kan tydligen skära på fel sätt.

Paula någon och våra pumpor :D


trööött

jag är så trött idag, efter denna vekcna som har varit ganska stressig och efter helgen i connecticut. har haft båda barnen halva veckan för mclean va ledig från skolan, vi har haft så roligt :) spelat fotboll, bakat halloween kakor varit ute och promenerat och målat massa :) han är så söt.
igår va jag och min värd mamma på mamma mia musikalen, åhh jag älskade den. de va riktigt bra, innan musikalen när vi skulle åka så gick jag ut från mitt rum, där satt mclean och han sa "Sara you look so beautiful" han är så söt, tänk att en 5 åring sa så. otroligt :) iaf efter mamma mia åkte jag och paula på fest, de va väldigt skoj. träffade lite nya människor så de e perfekt :) idag har jag inte gjort någoting typ, försökt sova men min telefon ringde och ringde. nu ska jag kolla på brother and sisters med Amie.
pussinatt



hon älskar att peka, varje gång jag säger IT så pekar hon haha.



värdens sötaste <3

Min Lilla Flicka

igår va jag hos läkaren med Lily dem gav henne fyra sprutor. hon skrek som bara den och det gjorde så ont att se, sj fick jag vaccin mot den vanliga influensan. på kvällen åkte jagf och paula till hennes kompisar, de vä väldigt långt, påvägrn hem kom vi fel och min gps kunde inte hitta så vi va inte hemma förens vid två. idag ska jag till gymmet. finns inte så mkt mer att skriva. ska på mamma mia musikalen på fredag med min host mom. och på lördag ska jag på fest. måste leta efter en hallowen kostym. mmm. puss hei

nyvaken efter dagens nap

heeej

kom precis hem från conecticut men jag orkar inte skriva nått nu för det är sen, men jag är hemma iaf :)
vill även säga att vyrkorten kommer :) måste bara hitta posten så jag kan köpa frimärken;P väntade lite med vilje med så jag har mer att skriva.
Annelie hälsa pansionärerna och personalen så gott från mig :) hoppas ni har det bra allesammans.
ha de bra :) kram

minnes collage

jag sitter och kollar på gamla bilder och jag gråter nästan av skratt när man tänker på hur vi va dem olika perioderna. här börjar det iaf.



jag och paula på någon fjortisfest, säkert kalas packade. (vi försökte behålla brunkrämen på läpparna på)




jag och jennie (som bitchar)



i denna åldern kunde vi inte ens hitta hemmafest så de fick bli utomhus


stundet vi hade väldigt skoj

ledsna stunder (bilden blev väldigt bra ändå xD)



festliga stunder (obs. amandas och saras mage)



Fjantiga stunder





datanörd stunder



glädje och förvåning??

ömm ja?



älskvärda stunder



fina stunder.


okejdå jag e rastlös! men en bild säger mer än tusen ord, och det gör det värkligen när jag kollar på dessa bilderna. haha.


söndag

idag har jag inte gjort så mkt ändå, har lekt lite med mclean, sen åkte jag och hämtade upp två tjejer så åkte vi till starbucks på möte med våran lcc. måste säga att chi latten e godare på espresso house. sen va vi och shoppade lite, jag måste ha en ny väska och nya skor, jag har bara med mig min små väskor och de går inte när jag ska ha en bäbis med mig hit och dit. köpte iaf ny plattång eftersom min inte funkar här, antingen är den bränd eller så e det för låg volt här för att den ska bli varm vad vet jag. imon ska jag skriva in mig på jcc ett gym:P så jag kan börja träna och bli lite hälsosam. hoppas alla har det bra där hemma och atrt det går bra för er alla. har inte pratat med nån på ett tag nu känns det som. men men nu ska jag sova. ha det braaaa.

Chicago

åhh vad jag älskar chicago, kom hem för ett par timmar sen från chicago åhh de e en underbar stad, hade kunnat stanna där föralltid:P blev en del shopping :D imon ska jag på möte, och nu ligger jag och försöker bestämma vad jag ska plugga på college men de e svååårt. har inte mkt att berätta, mer än att jag har tyvärr inga bilder för min kamera va död :( som vanligt så glömmer jag att tänka på sånt :/ men jag ska dit snart igen ändå:D och så måste jag berätta att vi kanske ska på semester till Kuba ;D det gillar vi.
jag har fått addaptern, tack så mkt faster fiffi, Älskar dig <3
PussÅgodnatt

Tisdag

heeej:)

just nu sitter jag i min säng, kl är halv 12 här. har precis fått bäbisen att sova middag, det var svårt för så fort jag la henne i sängen så vaknade hon men när jag höll i henne somnade hon igen. hon är så sööt :) idag har inte hänt något speciellt, min värd mamma fyller år på fredag så vi ska åka och köpa present sen och jag ska skriva in mig på gymet :) 

Eva är så snäll, det är skönt att jag har henne i några dagar, igår va vi ute och åt med lite folk så jag fick träffa hennes vänner det va bra så man kan börja umgås med lite folk :) åhh jag älskar min bil den e så go att köra, det e bara svårt att hitta här, motorvägar överallt inte som hemma alls. tur att jag fick en GPS :D:D min telefon funkar nu om jag inte sagt det, så maila mig om dem som vill ha det. nu ska jag fixa mig. ha de bra

 


American Football

Idag gick jag upp rätt tidigt för att ringa hem:) skönt att prata med er där hemma:P sedan lekte jag med Mclean och Lily dem är så underbara, Lily fyller år idag så hon fick en del presenter som hon gillade väldigt mkt. sedan åkte jag Stu och Mclean på Football, det va väldigt coolt att se på riktigt, det är en väldigt svår sport fötr det är så himla mkt regler men det är skoj :) jag gillar det. hade en fin tröja på mig med deras lag:P

var ute och körde med Eva idag, hon visade runt lite till olika ställen som man kan handla på och grejer, det va inte svårt att köra här :P inte i min stad iaf :P det va ganska enkelt här. hoppas jag kan förja med till Chicago på onsdag:) det hade vatt skoj, nästa vecka åker vi iväg några dagar till släcktingar, känns jobbigt när jag knappt känner familjen och språket är inte toppen än plus man är ändå lite blyg, men men det går la bra. jag brukar fixa det mesta :) nu ska jag sova för imon är min första jobba dag:)

PussiNatt



 



GO COLTS!!!!


Indianapolis



När jag hoppade av planet tog det ett tag innan jag hittade bagaget för det va jätte långt bort, mitt plan var väldigt tidigt så jag hade ändå gott om tid :) när jag hade hittat mitt bagage som jag aldrig trodde jag skulle hitta så såg jag en kvinna med balonger och en skylt, jag började sakta gå fram mot henne och det var Amie (min värd mamma) jag fick ett sånt välkomnande och barnen var där och den gamla Au Pairen som ska hjälpa mig i några dagar kom oxå, dem är så goa allesammans, sen gick vi ut och åt på restaurang, efter det åkte jag och deras gamla AuPair Eva från tyskland iväg för att handla sen solade vi. när vi kom hem så hade dem en överraksning till mig, vi gick ner i källaren och dem visade mig mitt underbara rum som jag ska bo i, det är helt underbart. ett stort rum, med stor säng, tv, dvd, egen toalett en stor garderob som man kan gå in i :D det är helt underbart. har även fått en egen bil som bara är min, en mobiltelefon som jag får ringa till sverige från 1 timma i veckan :D jag behöver inte betala någon bensin överhuvudtaget heller:D bara om jag ska köra till Chicago för att shoppa men det ligger ju 3 timmar härifrån så det är inte så konstigt att jag får betala det själv. ska nog till chicago i veckan med min värd mamma :) sen ska vi åka iväg om 1½ vecka till släcktingar.
imorgon ska vi gå på match (amerikansk fotboll) har fått tröjor av dem på det laget för det är jätte stort här. ikväll ska vi iväg och hälsa på deras vänner så snart ska jag göra mig iordning:P
Min mobil funkar inte som den ska, därför jag inte ringer, ringer så fort den funkar :)
Puss

 


NYC tripp

morgonen började med att jag gick upp tidigt och duschade fixade mig och åt, sen hade vi våra sista timmar i skolan, min lärare sa att jag är enstjärna och hon va glad att hon fick ha mig i klassen:P bara att tacka och ta emot. Fick även ett fint diplom, efter de satte vi oss i bussarna till NYC.

det va så häftigt, vi hann se så mkt på en gång, det kom en guide till våran buss som berättade massa och visade kända gator och byggnader vi åkte en båt tur så vi fick se frihetsgudinnan. det va faktiskt jätte roligt, sen åkte vi upp i rockfeller center som hade 67 våningar så vi tog foton där uppifrån. sen fick vi gå på en shopping runda på engen hand, köpte inte så mkt allt va jätte dyrt. men jag köpte faktiskt en liten resväska eftersom vikten inom landet är max 19 kg och det är jätte dyrt med övervikt. men det var iaf jätte häftigt i new york särskillt för oss som kommer från så små ställen, man va helt förvirrad viste knappt vart jag skulle gå någonstans. kommer bli roligare när dom som stannar här börjar hitta i stan så man kan komma och shoppa då=)

om ni vill veta så finns det några tjejer här som pratar stockholmska, dom gick bakom mig och alexandra sen sprang en fram och frågade vart vi kom ifrån så sa vi vart ifrån så sa hon att hennes kompis tycker att hon pratar som oss, men det tyckte inte hon absolut inte :;P hahah och nu precis sa hon att vi pratar precis som dom i greveholm hahaha.

saknar er
Family Five
Vänner
Faster
Morfar
Släckt

saknar alla :)

hittade även en video på min kamera när jag laddade in bilderna till datan, satt i allrummet så jag började gråta att kollade på mig, men det va gulligt tack så mkt :) love u too


fick inte så bra bilder på frihetsgudinnan tyvärr :/

bild uppe från rockefeller, tog massa bilder men orkar inte lägga upp alla nu :P

imorgon kommer Amie och hämtar mig på flygplatsen och då åker vi och lämnar mina saker, sen ska vi ut och äta på Mcleans favorit restaurang :)

Pussinatt


andra skoldagen

tiden har gått så otroligt snabbt, vi har haft redovisningar och grejer och eftersom man gick vårdlinjen så hade man lite fördel :) första gången man kommit i tid till alla lektioner. alla är så goa här det är underbart att man träffar sånna människor, annars vet jag inte vad jag hade gjort.

det var en polis som kom och berättade om lagarna idag, han va väldigt rolig som vi skrattade. men det finns en del extrema saker som att om man lämnar ett barn ensam i bilen bara för att gå in och hämta nått så får man fängelse sen åker man ut ur landet, att ta ett tuggumi för 25 cent är lika stort brott som att sno massa pengar då får man mellan ett dygns fängelse till 1 år.

ikväll ska jag ta lite foton på skolan så ni får se spökligheterna. känns så konstigt att kl är 04.40 hemma och här är den 22.40. imon ska jag föröska gå upp tidigt så jag kan logga in på msn vid 7 på morgonen för då är kl 13 hemma så då borde någon vara inne, känns konstigt att inte prata med er =( 
imon ska jag lägga upp bilder från new york ska ta massa bilder. men ni kommer se dom på fredag för vi är inte tillbaka förens vid 23 tiden. jobbigt att man blir ensam igen på fredag finns ingen som ska till samma delstat som jag på fredag så får hoppas dom som redan är där är lika roliga som dom här :) 
måste säga oxå att mexikanarna är riktigt häftiga! 
nu ska jag sova så man är pigg imon te trippen, saknar er alla!!!! längar tills ni hälsar på mig kommer bli så skoj. måste säga med att min lärare är cool hon säger hela tiden "you do your best and good do the rest" sen om man nyser så säger hon good bless u och folk nyser hela tiden typ det ända man hör:P 
nu ska jag och min nalle Pandus sova, nattinatti puss   

RSS 2.0