12 - 14 februari

fredagen: hela fredagen va bra, men de finns nog inga dåliga fredagar, man är ledig för helgen känns nästan som att fredagen är en helgdag. och jag kunde knappt vänta på att helgen skulle komma. på kvällen iaf gjorde jag mig iordning och drog nästan direkt vid 5 när jag slutar! hade planerat en tjejkväll. så vi möttes på en känd sushibar i Indy, och jag lovar de va den bästa suchin jag ätit i mitt liv. hemma gillade jag inte de lika mkt, jag kunde äta de men gjorde de bara när en viss person verkligen ville äta de. men nu, jag älskar det !! sen efter de drog vi en liten runda runt stan ;) hehe. stack hem ganska tidigt för lördagen hade mkt att ge :)

Lördagen: vi snozade klockan längre än vi hade lovat oss själva att vi fick, men men. jag gick upp för att hämta mitt måste på morgonen kaffe :) Amie va vaken och kollade på mig med stora ögon och undrade vad jag redan gjorde uppe kl 8 :P så fick påminna henne om våran tripp till lawreceburg och cincinnati :P vi kom iväg i hyfsad tid :) handlade lite på walmart (save money, live better) ;) sen körde vi iväg!! de va en underbart rolig dag. Paulas första gång på skidor i hela hennes liv!! de va en upplevlse som alla velat se kan jag lova. när vi kom dit köpte vi liftkort och hyrde skidor för 65 dollar vilket är ca 500 kr :) kalas billigt :D så vi började med att åka uppblåsbara ringar som dom hade där ner för riktigt branta backar som på americas funniest homevideo, jennie vet iaf vad jag pratar om :D haha. jag och paula höll fast i varandras ringar så vi kunde åka tillsammas. och jag skrattade hela vägen ner och skrek PAULA PAULA WE ARE GONNA SLIDE OVER TO THE OTHER LINE!! hon sa inte ett pip förens vi kom ner hon skrattade så mkt så hon kom inte upp ur ringen, så jag frågade vad som va så kul och hon sa att jag skrattade och skrek så roligt och att jag sparkade upp och ner med mina ben hahah de märkte jag inte ens, så frågade jag. so its fun now? och hon svarade: i couldnt laugh in the hill becuace mt teeth was freazing!! hahaha. de va bara så skoj! sen när vi skulle upp för första sittliften så va hon så sakta så hon kom på fel sitts så hon knuffade ut en anna kille, och killen som satt igemte mig skrattade som bara den! och jag med, när vi skulle va så satt hon kvar så dom fick stanna hela liften, plus hon tappade sin skida så alla fick sitta och vänta tills hon fick på den!! sen gick de bara utför haha. jag försökte förklara för henne hur man åker men de va så skoj för jag började åka sakna ner, sen när jag vände mig om i mitten för att vänta så kunde jag inte se henne, sen hörde jag långt ner i backen paulas röst skrika excuse me excuse me haha så hon åkte nästan in i en snowboard kille. sissta backen ville jag åka själv utan att vänta så jag åkte ner plötsligt åkte någon in i mig så jag flyger iväg och jg hör ännu en gång paula säga excuse me, sen sa hon jaha va de bara du de känns bättre så hon såg inte ens att de va mig hon åkte in i vilket känns lite skrämmande för de betyder att hon måste blunda när hon åker!!

senare tappade hon sin mobil, så vi fick leta reda på den typ en timma tog det. sen bar de av till cincinnati, OH.
eftersom de va vår första gång i staden så visste vi inte vart vi skulle så vi kom till värsta ghettot!! kom till ett hemskt hotel, så vi ville se rummen först, kl va ca 9 på kvällen. när vi kom in i rummet luktade de både weed och rök blandat med stark parfym!! fyy fan. så vi sa att vi skulle hitta nått närmare down town, så hon frågade oss, e ni inte nöjda med rummet eller? vad tror hon!! de va iaf jätte läskigt. för folk glodde på oss när vi körde runt i min bil! dom ser att vi har pengar så de va inte skoj! men tillslut kom vi till ett jättebra hotel mitt i down town, vilket inte va de billigaste men hellre de och säkert ! sen åt vi på en kanondyr italiensk resturang maten va så stark så kunde inte känna smaken av tandkrämen på kvällen. och på söndagen tog vi en guidetur med häst och vagn runt en liten del av staden, sen åkte vi till IKEA och jag försökte lära paula alla svenska ord haha! hon älskade prinsesstårtan :D de va en helg med mkt skratt!! kommer aldrig glömma det !!



nu i helgen ska jag vara ensam hemma med babyn så paula ska bo här, och vi ska bjuda hem tjejerna på lördag så de blir nog bra, nästa helg ska vi på basket ball match, sen helgen efter de blir de St Louis, sen helgen efter det ska jag till Washington DC, två helger efter det ska jag till North Carolina sen kommer vicki hit :D:D:D de längtar jag mest till över allt !!! men allt de andra kommer hjälpa tiden att gå snabbare :D:D nu ska jag sova!! natti









hemma från California!

jag älskar california, hoppas jag kan resa runt där snart igen. måste iaf till LA och San Fransico :D hade en underbar vecka med Lily och Amie, jag va ute och gick i solen varjedag med Babyn ville verkligen utnyttja tiden i solen innan de va dags att åka hem till kalla kalla Indianapolis!!!! men men de va roligt att träffa stuart Mclean och Paula igen, märkte hur mkt jag hade saknat dom först när jag kom hem! ska till Dallas den 26 feb - 1 mars så de ska bli skoj. och ska försöka åka till Chicago igen nästa helg. jag vill verkligen bara resa nu. uppleva så mkt som möjligt under mitt år här, vill inte ångra nått.

kom å tänka på när jag kommer hem kommer allt vara så annorlunda, folk kommer flytta till andra städer för plugg. jag flyttar kanske till gbg så jag kan umgås med min syster! men mening är bara att det kommer aldrig vara som förr igen för alla kommer förändras så mkt, opch jag önskar jag tog vara på min tid bättre!! kommer sakna alla tjejkvällar vi haft!! alla roliga studen, komfen, balnen studenten stenstorp!!! men vi får hålla fast vid våra fina minnen.

när jag va i California fick jag en känsla av Italien ?? vet inte vf men de va nått som gjorde att jag tänkte på minnen från italien och jag trodde det skulle göra mig ledsen men det gjorde det faktiskt inte, gjorde mig bara glad för det känns som jag upplever samma minnen igen fast bara jag med min Lily! men men mamma, pappa, hannah, joel, morfar, bettan, kjell, gillbergs hoppas ni gillar paketen ;)






tänk att de kan se ut såhär i januari :D



min prinsessa <3

RSS 2.0