God Jul och Gott nytt år!

jag har inte skrivit här på ett bra tag nu! har inte haft så mkt tid till det men nu har jag tagit lite tid! jul va helt underbart! på julafton gick vi till kyrkan sen på kvällen hade vi fest hemma. jätte treligt med alla släcktinga och en del vänner. på natten hjälpte jag min hostmom att fixa allt för juldagen. fylla strumporna med presenter och godis och allt! på juldagens morgon väckte vi upp ungarna och tog ner dom det va typ magiskt. vi hade det underbart. jag fick massa spa grejer termobyxor till pulka åkning <:) ett jätte sött pannband ett helt yoga startkit jacka halsband en snögubbe man hänger i granen med mitt namn en tröja det står i love georgia på :>D senare på kvällem åkte vi till min världpappas föräldrar på fest. och av hans föräldrar fick jag ett silverarmband med mitt namn ingraverat!! :D  allt va så underbart. sen på söndagen kom min hostmoms syster till oss. vi hade en underbar vecka. vi shoppade, tränade yoga, gick på manikyr och pedikyr. vi gjorde massa art and craft!!! :D:D har haft det underbasrt. men nyår va så tråkigt. det e inte alls stort här. dom har typ inga fyrverkerier. va ganska besviken på det men men. idag köpte jag och min hostmom en hundvalp. bara sådär. haha vi e galna.
och jag funderar på att förlänga mitt år med 6 månader. det är bara 6 månader och vintern i sverige är inte så rolig. men om jag gör det så ska jag försöka komma hem två veckot mellan jul och nyår!

Kommentarer
Postat av: Paula

Låyter som en helt underbar jul ju! Själv hade jag också en helt underbar jul, allt var perfekt:) <du måste ju lägga upp en bild på er hund!!:D vill seee!!!

JAg jobbade nyårsafton+ dagen efter, så blev ingen fest för mig. men hade det jätte bra ändå:)

MÅste säga en än gång hur stolt jag är över dig!! SAknare och älskar dih sjukt myckte!!!

2010-01-03 @ 13:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0